NFM Gulve holder sommerferie fra d. 8. juli og er tilbage igen d. 29. juli. Vi ønsker alle en rigtig god sommerferie.

UNDERGULVE

UNDERGULVE

Undergulve der udlægges som en flydende masse på arbejdsstedet kaldes også for støbte undergulve. NFM er eksperter i levering og opbygning af støbte undergulve til brug ved nybyggeri og renovering. Vores produkter benyttes til boliger, kontorer og offentlige bygninger i Danmark, Sverige og Norge. Opbygningen fortages med cement- og gipsbaserede tyndpuds produkter, med eller uden gulvvarme og trinlydsdæmpning indlagt i gulvet. Efter størkning har man en stærk og nivelleret overflade, der er klar til det gulv der skal monteres efterfølgende.

NFM Gulve logo

Se denne video og få mere viden om hvad NFM laver og hvad vi kan tilbyde til vores kunder.

Sådan opbygger vi et undergulv hos NFM

NFM’s egne produkter

NFM producerer selv sine skumbeton og tyndpuds produkter. Vi kan derved tilbyde en bred vifte af cement- og gipsbaserede produkter, når gulvet skal støbes. Hos NFM tilbyder vi bl.a. hurtigtørrende cementbaserede tyndpudsprodukter med eller uden fibre. Derfor finder I altid et produkt, når I ønsker et stærkt og stabilt gulv eller afretningslag. Til større byggeprojekter leverer vi undergulve som flydemørtel, der pumpes ud på arbejdsstedet ved hjælp af vores specielle pumpevogne. Se mere om vores produkter og deres egenskaber under ’Produktinfo’.

Forskellige typer af undergulve og gulve NFM har konstrueret - Med og uden varmeplader.
Forskellige NFM posevarer med tyndpuds til opbygning af gulve.

Støbte undergulve med gulvvarmeplader og trinlydsdæmpning

NFM’s støbte gulvløsninger med indlagte gulvvarmeplader, eller lydmåtter, giver en effektiv og miljøbevidst opbygning. Lydmåtter med forskellige muligheder for dæmpning er en af de løsninger, som NFM tilbyder. Brug af NFM Gulvvarmeplader som effektivt kombinerer varmeisolering og trinlydsdæmpning, er en anden løsning. Begge typer af løsning sikrer gulvet får en stor styrke og lang holdbarhed. Se mere om NFM Gulvvarmeplader og trinlydsdæmpning i hovedmenuen under ’Gulvvarmeplader’.

Kontakt os og hør mere om vores støbte undergulve

Ønsker jeres virksomhed at høre mere om NFM’s støbte undergulve, så kontakt os gerne. Hvis I ønsker at modtage et tilbud på levering til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekt, så er I også meget velkomne til at kontakte os. Vores mangeårige erfaring og viden om håndtering af komplekse byggeprojekter, gør at vi kan give jer professionel rådgivning.

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

NFM Tyndpuds udlagt jævnt og flot

Derfor bør du vælge NFM til dit byggeprojekt

Medalje ikon - NFM leverer skumbeton og tyndpuds i højeste kvalitet.

Høj kvalitet

NFM har egen produktion af bl.a. skumbeton og tyndpuds i høj kvalitet. Hos NFM er kvalitetssikring og kontrol altid i højsædet når flydende spartelmasse til gulve produceres og udlægges.

Ekspert ikon - NFM Gulve har stor erfaring med udlægning af undergulve i skumbeton og andre former for tyndpuds.

Stor Erfaring

Når du skal have lagt et undergulv ifm. et store byggeprojekt, så er erfaring, mandskab og de rette produkter og udstyr afgørende – NFM har alt dette. Vi har masser af gode referencer.

Ligevægt ikon - NFM leverer jævn gulve og undergulve ifm. byggeprojekter.

Jævne gulve

Et gulv skal oftest være helt jævn og derfor benytter NFM altid niveaupinde ved udlægning af gulve. NFM dygtige og erfarende medarbejder ved præcist, hvordan man får et gulv jævnt og pænt.

Pumpebil ikon - NFM har egne pumpebiler, som kører ud med fyldende tyndpuds til udlægning af undergulve.

Egne pumpebiler

NFM har egne pumpebiler med masser af teknisk udstyr. En pumpebil kører direkte ud til leveringsadressen og pumper f.eks. flydende skumbeton ud til udlægning af gulvet via en slange.

Byggeprojekt ikon - NFM giver gerne tilbud på gulventrepriser ifm. med byggeprojekter

Byggeprojekter

NFM er specialist I udlægning af undergulve ifm. byggeprojekter. Vi har mange års erfaring med at hjælpe opbygning af undergulve i selv meget store byggeentrepriser. Så byg dine gulve med NFM.

Viking ikon - NFM er et dansk-svensk firma som har kontorer i Danmark og Sverige.

Dansk/svensk firma

NFM har egne fabrik i Oxie tæt på Malmø i Sverige og har et kontor i Glostrup i Danmark. NFM har i over 10 år serviceret både danske og svenske kunder, primært i Øresundsregionen.