SKUMBETON

SKUMBETON

NFM er eksperter i levering og pumpning af skumbeton til opbygning af undergulve i forbindelse med nybyggeri og renovering af boliger, kontorer samt offentlige bygninger og institutioner.

Skumbeton til store byggeprojekter

NFM Skumbeton er en cementbaseret fyldmasse med en tilsat skumgenerator. Produktet er vandreduceret for at give minimal tørretid. Produktet kan fås med varierende densitet, fra 350 til 1.800 kg/m3. Lav densitet giver en let, men mindre stærk, skumbeton og en høj densitet giver en stærkere, men også tungere skumbeton. Produktet kan med fordel anvendes til nivellering og opbygning, når der i forbindelse med etableringen af undergulvet er brug for en vægtmæssig lettere opbygning i tykkere lag. Skumbeton er en blanding af beton og skum og har dermed en lavere vægt og densitet. Derfor er denne type af beton lettere at håndtere og arbejde med.

NFM Gulve logo

Se denne video og få mere viden om hvad NFM laver og hvad vi kan tilbyde til vores kunder.

Støbning af skumbeton undergulv i København

Trinlyds- og varmeisolering

Akustik og lyd er et centralt emne for alle byggeprojekter i dag, ikke mindst trin- og trommelyd. Skumbetonens dæmpningseffekt gør at det med fordel kan anvendes hvor ønsker og krav til trinlydisolering, er en del af byggeriet. Produktets isolerende egenskaber gør det også velegnet til varmeisolering mellem betondæk og gulvvarme samt brandisolering mellem ventilationsrør og lignende installationer. Produktet er hovedsageligt udviklet til anvendelse indendørs, men kan også anvendes udendørs.

 

NFM Skumbeton til store byggeprojekter

Fri slange

  • NFM Gulve tilbyder muligheden for "Fri slange" med alle vores pumpbare produkter.
  • Vi stiller med produkter og pumpevogn - I kommer med mandskab.
  • Kontakt os for mere info om hvordan vi hos NFM kan hjælpe jeres virksomhed med "Fri slange".
Flydende skumbeton udlægges til nyt gulv

Opblanding i speciel pumpevogn

Opblanding sker i en specielt tilpasset pumpebil, og produktionen sker kontinuerligt på stedet med op til 60 m3/time. Alt udstyr følger med i pumpevognen, og der skal kun tilsættes vand. Fremstilling og pumpning af denne type beton udføres kun af godkendt og uddannet personale.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os gerne hvis jeres virksomhed ønsker at høre mere om NFM skumbeton. Ønsker I at modtage et tilbud på levering til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekter, så er I også meget velkomne til at kontakte os.

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

NFM Tyndpuds udlagt jævnt og flot

Derfor bør du vælge NFM til dit byggeprojekt

Medalje ikon - NFM leverer skumbeton og tyndpuds i højeste kvalitet.

Høj kvalitet

NFM har egen produktion af bl.a. skumbeton og tyndpuds i høj kvalitet. Hos NFM er kvalitetssikring og kontrol altid i højsædet når flydende spartelmasse til gulve produceres og udlægges.

Ekspert ikon - NFM Gulve har stor erfaring med udlægning af undergulve i skumbeton og andre former for tyndpuds.

Stor Erfaring

Når du skal have lagt et undergulv ifm. et store byggeprojekt, så er erfaring, mandskab og de rette produkter og udstyr afgørende – NFM har alt dette. Vi har masser af gode referencer.

Ligevægt ikon - NFM leverer jævn gulve og undergulve ifm. byggeprojekter.

Jævne gulve

Et gulv skal oftest være helt jævn og derfor benytter NFM altid niveaupinde ved udlægning af gulve. NFM dygtige og erfarende medarbejder ved præcist, hvordan man får et gulv jævnt og pænt.

Pumpebil ikon - NFM har egne pumpebiler, som kører ud med fyldende tyndpuds til udlægning af undergulve.

Egne pumpebiler

NFM har egne pumpebiler med masser af teknisk udstyr. En pumpebil kører direkte ud til leveringsadressen og pumper f.eks. flydende skumbeton ud til udlægning af gulvet via en slange.

Byggeprojekt ikon - NFM giver gerne tilbud på gulventrepriser ifm. med byggeprojekter

Byggeprojekter

NFM er specialist I udlægning af undergulve ifm. byggeprojekter. Vi har mange års erfaring med at hjælpe opbygning af undergulve i selv meget store byggeentrepriser. Så byg dine gulve med NFM.

Viking ikon - NFM er et dansk-svensk firma som har kontorer i Danmark og Sverige.

Dansk/svensk firma

NFM har egne fabrik i Oxie tæt på Malmø i Sverige og har et kontor i Glostrup i Danmark. NFM har i over 10 år serviceret både danske og svenske kunder, primært i Øresundsregionen.