POSEVARER

POSEVARER

Tyndpuds og spartelmasse til gulve

Nu kan du også få vores tyndpuds og spartelmasse produkter, til opbygning af gulve samt gulvafretning, som posevarer. Læs mere om vore posevarer her på siden.

NFM Gulve logo

Se denne video og få mere viden om hvad NFM laver og hvad vi kan tilbyde til vores kunder.

NFM Cem Flyt Snapp - En posevarer fra NFM

Posevarer til gulv- og murervirksoheder

På opfordring fra vores kunder og med egenproduktion fra vores fabrik i Sverige tilbyder NFM, efter flere års levering via pumpebil, i bulk og ’fri slange’ ifm. opbygning af gulve i byggeindustrien, nu også salg i poser af vores afprøvede og gennemtestede tyndpuds og spartelmasse produkter til gulv- og murervirksomheder i Danmark.

NFM Byggspackel - En posevarer fra NFM
Forskellige NFM posevarer med tyndpuds til opbygning af gulve.

Posevarer produkter

NFM CEM FlytNFM CEM Flyt Snabb, og NFM Alpha Gips kan alle leveres med eller uden fiber. Vi leverer også NFM Byggspackel. Produkterne leveres i 15 kg poser der gør dem lette at håndtere når materialerne skal blandes ude på byggepladsen.

Produkterne leveres pakket på paller (1050 kg. pr. palle) i 15 kg. poser og med mulighed for levering i hele Danmark, eller efter aftale med afhentning direkte fra vores lager i København.

Kontakt os og hør mere om vores tyndpudsprodukter

Ønsker jeres virksomhed at høre mere om NFM Tyndpuds og spartelmasse produkter i poser, eller at modtage et tilbud på levering til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekter er I meget velkomne til at kontakte os.

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

NFM Tyndpuds udlagt jævnt og flot

Derfor bør du vælge NFM til dit byggeprojekt

Medalje ikon - NFM leverer skumbeton og tyndpuds i højeste kvalitet.

Høj kvalitet

NFM har egen produktion af bl.a. skumbeton og tyndpuds i høj kvalitet. Hos NFM er kvalitetssikring og kontrol altid i højsædet når flydende spartelmasse til gulve produceres og udlægges.

Ekspert ikon - NFM Gulve har stor erfaring med udlægning af undergulve i skumbeton og andre former for tyndpuds.

Stor Erfaring

Når du skal have lagt et undergulv ifm. et store byggeprojekt, så er erfaring, mandskab og de rette produkter og udstyr afgørende – NFM har alt dette. Vi har masser af gode referencer.

Ligevægt ikon - NFM leverer jævn gulve og undergulve ifm. byggeprojekter.

Jævne gulve

Et gulv skal oftest være helt jævn og derfor benytter NFM altid niveaupinde ved udlægning af gulve. NFM dygtige og erfarende medarbejder ved præcist, hvordan man får et gulv jævnt og pænt.

Pumpebil ikon - NFM har egne pumpebiler, som kører ud med fyldende tyndpuds til udlægning af undergulve.

Egne pumpebiler

NFM har egne pumpebiler med masser af teknisk udstyr. En pumpebil kører direkte ud til leveringsadressen og pumper f.eks. flydende skumbeton ud til udlægning af gulvet via en slange.

Byggeprojekt ikon - NFM giver gerne tilbud på gulventrepriser ifm. med byggeprojekter

Byggeprojekter

NFM er specialist I udlægning af undergulve ifm. byggeprojekter. Vi har mange års erfaring med at hjælpe opbygning af undergulve i selv meget store byggeentrepriser. Så byg dine gulve med NFM.

Viking ikon - NFM er et dansk-svensk firma som har kontorer i Danmark og Sverige.

Dansk/svensk firma

NFM har egne fabrik i Oxie tæt på Malmø i Sverige og har et kontor i Glostrup i Danmark. NFM har i over 10 år serviceret både danske og svenske kunder, primært i Øresundsregionen.