NIVEAUPINDE

NIVEAUPINDE

Niveaupinde er produktet der med fordel bruges når højden skal sættes fra måling til permanent punkt på gulvet. Få et lige gulv, uden problemer.

Niveaupinde til højdesætning af støbte undergulve

NFM fremstiller selv niveaupinde til højdesætning. Pindene fås i forskellige højder og pakninger med en makshøjde på 200 millimeter. Pindene er med tydeligt trykt angivelse af højde i millimeter, hvilket gør det let at klippe niveaupinden i den rette højde. Pinden sættes fast på underlaget med tapen monteret på niveaupindens fod. Tapen har en stærk klæbende effekt, der sikrer at niveaupinden ikke flytter sig ved efterfølgende udlægning af tyndpuds eller skumbeton produkter.

NFM Gulve logo

Se denne video og få mere viden om hvad NFM laver og hvad vi kan tilbyde til vores kunder.

Smarte niveaupinde til nivellering af gulve

Brug pindene inde og ude

NFM Niveaupinde kan anvendes både indendørs og udendørs. Pinden tapes fast til underlaget og arbejdet med støbningen af et gulv kan påbegyndes, lige meget om det er inde eller ude. Ved brug af NFM’s tilbehørsprodukter får I de bedste forudsætninger for en korrekt nivellering af jeres undergulv.

NFM Niveaupind til måling af højden på et nyt undergulv
NIVCOMP højdemåler og niveaupinde bruges til nivellering af gulve

NIVCOMP højdemåler

NFM anbefaler brug af pinde til nivellering i kombination med NIVCOMP højdemåler. NIVCOMP er en professionel elektroniks niveaumåler. Apparatet bruges først og fremmest til nivellering og kontrolmåling indendørs. NIVCOMP kan benyttes til både horisontale og vertikale målinger.

Produkter og tilbehør til nivellering af undergulve

NFM har arbejdet med støbning og nivellering af undergulve siden oprettelsen af firmaet i 2007. NFM har med årene specialudviklet og løbende forbedret de tyndspudstyper som bruges til støbte undergulve. Samtidigt har NFM selv udviklet forskelligt tilbehør, som med fordel kan benyttes af alle gulvfirmaer og håndværkere, som arbejder med støbning og nivellering af undergulve.

Kontakt os og hør mere om vores niveaupinde

Kontakt os hvis jeres virksomhed ønsker at høre mere om NFM Niveaupinde. Ønsker I at modtage et tilbud på levering til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekter, er I naturligvis også meget velkomne til at kontakte os.

Link til bestilling af niveaupinde

På NFM’s hjemmeside kan I hurtigt og nemt bestille Niveaupinde og andet tilbehør til nivellering af gulve.

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

NFM Tyndpuds udlagt jævnt og flot

Derfor bør du vælge NFM til dit byggeprojekt

Medalje ikon - NFM leverer skumbeton og tyndpuds i højeste kvalitet.

Høj kvalitet

NFM har egen produktion af bl.a. skumbeton og tyndpuds i høj kvalitet. Hos NFM er kvalitetssikring og kontrol altid i højsædet når flydende spartelmasse til gulve produceres og udlægges.

Ekspert ikon - NFM Gulve har stor erfaring med udlægning af undergulve i skumbeton og andre former for tyndpuds.

Stor Erfaring

Når du skal have lagt et undergulv ifm. et store byggeprojekt, så er erfaring, mandskab og de rette produkter og udstyr afgørende – NFM har alt dette. Vi har masser af gode referencer.

Ligevægt ikon - NFM leverer jævn gulve og undergulve ifm. byggeprojekter.

Jævne gulve

Et gulv skal oftest være helt jævn og derfor benytter NFM altid niveaupinde ved udlægning af gulve. NFM dygtige og erfarende medarbejder ved præcist, hvordan man får et gulv jævnt og pænt.

Pumpebil ikon - NFM har egne pumpebiler, som kører ud med fyldende tyndpuds til udlægning af undergulve.

Egne pumpebiler

NFM har egne pumpebiler med masser af teknisk udstyr. En pumpebil kører direkte ud til leveringsadressen og pumper f.eks. flydende skumbeton ud til udlægning af gulvet via en slange.

Byggeprojekt ikon - NFM giver gerne tilbud på gulventrepriser ifm. med byggeprojekter

Byggeprojekter

NFM er specialist I udlægning af undergulve ifm. byggeprojekter. Vi har mange års erfaring med at hjælpe opbygning af undergulve i selv meget store byggeentrepriser. Så byg dine gulve med NFM.

Viking ikon - NFM er et dansk-svensk firma som har kontorer i Danmark og Sverige.

Dansk/svensk firma

NFM har egne fabrik i Oxie tæt på Malmø i Sverige og har et kontor i Glostrup i Danmark. NFM har i over 10 år serviceret både danske og svenske kunder, primært i Øresundsregionen.