NFM GULVE A/S

Få mere at vide om os

NFM Gulve A/S er en innovativ virksomhed i byggebranchen, der tilbyder tyndpuds, spartelmasse og gulvvarme produkter. Hos NFM Gulve har vi ekspertise inden for højteknologisk og miljøbevidst udførelse af effektivitetsfremmende opbygning af undergulve og gulvafretning.

Vi blev etableret i Danmark i 2015, og er den danske del af det svenske NFM Flytgolv AB. Hovedkontoret i Sverige har i mere end tre årtier leveret tyndpuds og spartelmasseprodukter til kunder i Danmark og Sverige.

Glade medarbejderne hos NFM på tur.

Tyndpuds og Spartelmasse fra NFM Gulve

Vores tyndpuds- og spartelmasseprodukter produceres alle på vores egen fabrik der ligger i Oxie, Sverige. Fabrikken blev færdigbygget i begyndelsen af 2012 og vi producerer op til cirka 200 ton dagligt der leveres via pumpevogne, bulk, Big Bag, ’Fri slange’ eller i håndterbare 15 kg poser til en lang række af kunder i Danmark og Sverige og Norge.

NFM kører ud med egne pumpevogn og støber undergulve og gulve.

Undergulve

NFM er eksperter i opbygning af undergulve til brug ved nybyggeri og renovationsprojekter i Danmark, Sverige og Norge. Opbygningen af undergulve foretages med cement- og gipsbaserede tyndpuds produkter, med eller uden gulvvarme og trinlydsdæmpning indlagt i opbygningen at undergulvet.

Det stilles i dag mange krav og ønsker til undergulve. Miljøbevidst brug af materialer i forhold til sundhed og sikkerhed er et dem, varme- og trinlydsdæmpning et andet. Alle NFM’s tyndpuds produkter, samt varme og trinlydsdæmpende produkter skal leve op til disse krav hvorfor vores produkter er tredjeparts kontrolleret i Danmark, og opfylder de gældende krav til materialer mht. sundhed og sikkerhed.

Kontakt os og hør mere om vores produkter og undergulve

Ønsker jeres virksomhed at høre mere om NFM Gulves produkter og opbygning af undergulve, eller at modtage et tilbud til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekter er I meget velkomne til at kontakte os.

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

Medarbejdere

Tim Viggo Dahl Exbøl

Servicemedarbejder

Mikal Andersen

Tilbudschef

Jakob Herluf

Salgskonsulent