GULVVARME

GULVVARME

NFM Gulvvarmeplader er til brug ved opbygning af gulve i forbindelse med nybyggeri og renovering. Gulvvarmepladernes termiske modstand og varmeledende evne sikrer et miljørigtigt og behageligt indeklima i boligen eller på kontoret.

NFM Gulve logo

Se denne video og få mere viden om hvad NFM laver og hvad vi kan tilbyde til vores kunder.

Forskellige typer af undergulve og gulve NFM har konstrueret - Med og uden varmeplader.

Lyddæmpning og varmeisolering

NFM installerer gulvvarmeplader i boliger, kontorlokaler og offentligt bygninger, så der både opnås en lyddæmpning og varmeisolering. Samtidigt er gulvvarmeplader et praktisk, effektivt og let håndterbart alternativ, når der skal lægges lyddæmpende og varmeisolerende lag i gulvet.

Ved opbygning af gulve på større arealer og pladser kan støbningen foretages med eller uden montering af varmeslanger. Gulvvarmeplader fra NFM kan udlægges på stort set alle overflader der kan indgå i opbygningen af gulvet.

Få behagelig gulvvarme med NFM gulvvarmeplader, som indbygges i undergulvet.
Forskellige typer af undergulve og gulve NFM har konstrueret - Med og uden varmeplader.

Gulvvarmeplader med varmeslanger og klampesystem

NFM Gulvvarmeplader kan kombineres med NFM Varmeslanger. Gulvvarmepladerne har et påtrykt 5 cm gittermønster på den fugtisolerende overflades plastbelægning af sammenvævede fibre. Varmeslangerne monteres let med det tilhørende klampesystem

Miljøbevidst løsning

NFM undergulve med indlagte gulvvarmeplader giver en effektiv og miljøbevidst opbygning af undergulve. Gulvvarmepladernes effektive varmeisolering og trinlydsdæmpende effekt sikrer et undergulv med stor styrke og holdbarhed.

Hertil kommer alle de andre positive egenskaberne som vores tyndpuds produkter har. Du kan finde mere specifik produktinformation på fanebladet Produktinfo.

Kontakt os og hør mere

Ønsker jeres virksomhed at høre mere om NFM varmeplader, så kontakt os venligst. Kontakt os også hvis I ønsker et tilbud på levering af gulvvarmeplader til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekter.

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

NFM Tyndpuds udlagt jævnt og flot

Derfor bør du vælge NFM til dit byggeprojekt

Medalje ikon - NFM leverer skumbeton og tyndpuds i højeste kvalitet.

Høj kvalitet

NFM har egen produktion af bl.a. skumbeton og tyndpuds i høj kvalitet. Hos NFM er kvalitetssikring og kontrol altid i højsædet når flydende spartelmasse til gulve produceres og udlægges.

Ekspert ikon - NFM Gulve har stor erfaring med udlægning af undergulve i skumbeton og andre former for tyndpuds.

Stor Erfaring

Når du skal have lagt et undergulv ifm. et store byggeprojekt, så er erfaring, mandskab og de rette produkter og udstyr afgørende – NFM har alt dette. Vi har masser af gode referencer.

Ligevægt ikon - NFM leverer jævn gulve og undergulve ifm. byggeprojekter.

Jævne gulve

Et gulv skal oftest være helt jævn og derfor benytter NFM altid niveaupinde ved udlægning af gulve. NFM dygtige og erfarende medarbejder ved præcist, hvordan man får et gulv jævnt og pænt.

Pumpebil ikon - NFM har egne pumpebiler, som kører ud med fyldende tyndpuds til udlægning af undergulve.

Egne pumpebiler

NFM har egne pumpebiler med masser af teknisk udstyr. En pumpebil kører direkte ud til leveringsadressen og pumper f.eks. flydende skumbeton ud til udlægning af gulvet via en slange.

Byggeprojekt ikon - NFM giver gerne tilbud på gulventrepriser ifm. med byggeprojekter

Byggeprojekter

NFM er specialist I udlægning af undergulve ifm. byggeprojekter. Vi har mange års erfaring med at hjælpe opbygning af undergulve i selv meget store byggeentrepriser. Så byg dine gulve med NFM.

Viking ikon - NFM er et dansk-svensk firma som har kontorer i Danmark og Sverige.

Dansk/svensk firma

NFM har egne fabrik i Oxie tæt på Malmø i Sverige og har et kontor i Glostrup i Danmark. NFM har i over 10 år serviceret både danske og svenske kunder, primært i Øresundsregionen.