DESIGNGULVE

DESIGNGULVE

Få markedets bedste designgulve hos NFM Gulve A/S. NFM Gulve er eksperter i levering af unikke designgulve i forbindelse med nybyggeri og renoveringsprojekter. Du kan få et moderne og slidstærkt gulv produceret og leveret direkte fra os.

Designgulve fra NFM

I NFM går designgulve under navnet ’NFM Colourdesign’. Et NFM Colourdesign gulv er et gipsbaseret produkt der indfarves efter kundens ønsker og efter størkning tilføjes en topcoating. NFM Colourdesign gulve har en slidstærk overflade, hvorfor det egner sig rigtig godt til kontorer, restauranter, showrooms, butikker. Generelt egner et Colourdesign gulv sig specielt godt til lokaler og steder hvor mange mennesker har sin gang.

NFM Gulve logo

Se denne video og få mere viden om hvad NFM laver og hvad vi kan tilbyde til vores kunder.

NFM Colourdesign gulv i New Yorker stil til boliger, butikker, kontorer m.m.

Uddannet personale fremstiller designgulve

Opblanding af NFM Colourdesign sker i en specielt tilpasset pumpevogn, og produktionen sker kontinuerligt på stedet hvor designgulvet udlægges. Fremstilling og pumpning af NFM Colourdesign udføres kun af godkendt og uddannet personale.

Eksempler på udlægning af designgulve - Vi bruger NFM Colourdesign produkter til disse opgaver.
Forskellige NFM posevarer med tyndpuds til opbygning af gulve.

Et gulv med et rå look

Designgulve har et råt og tidsløst look. Mange vælger f.eks. denne type gulve til deres butik, restaurant eller hjem. Hermed får man både et smukt og et praktisk gulv, som er let at rengøre. NFM hjælper gerne med råd og vejledning til at vælge det gulv, som passe bedst til jeres behov og ønsker. Lige meget hvilket Colourdesign guIv I vælger, så får I et råt og elegant gulv, som holder i masser af år.

New Yorker stil

Nogen leverandører kalder deres designgulve for New Yorker gulve. Dette skyldes at denne type gulv er meget udbredt i klassiske New Yorker lejligheder. Ønsker I også et moderne og anderledes gulv i rå New Yorker stil, så vælg et NFM Colourdesign gulv.

Kontakt os og hør mere om vores tyndpudsprodukter

Kontakt os hvis jeres virksomhed ønsker at høre mere om NFM Colourdesign. I er selvfølgelig også velkomne til at få et tilbud på levering af NFM Colourdesign gulv til et af jeres bygge- eller renoveringsprojekter.

Bemærk venligst at NFM ikke tilbyder direkte detailsalg.

NFM Tyndpuds udlagt jævnt og flot

Derfor bør du vælge NFM til dit byggeprojekt

Medalje ikon - NFM leverer skumbeton og tyndpuds i højeste kvalitet.

Høj kvalitet

NFM har egen produktion af bl.a. skumbeton og tyndpuds i høj kvalitet. Hos NFM er kvalitetssikring og kontrol altid i højsædet når flydende spartelmasse til gulve produceres og udlægges.

Ekspert ikon - NFM Gulve har stor erfaring med udlægning af undergulve i skumbeton og andre former for tyndpuds.

Stor Erfaring

Når du skal have lagt et undergulv ifm. et store byggeprojekt, så er erfaring, mandskab og de rette produkter og udstyr afgørende – NFM har alt dette. Vi har masser af gode referencer.

Ligevægt ikon - NFM leverer jævn gulve og undergulve ifm. byggeprojekter.

Jævne gulve

Et gulv skal oftest være helt jævn og derfor benytter NFM altid niveaupinde ved udlægning af gulve. NFM dygtige og erfarende medarbejder ved præcist, hvordan man får et gulv jævnt og pænt.

Pumpebil ikon - NFM har egne pumpebiler, som kører ud med fyldende tyndpuds til udlægning af undergulve.

Egne pumpebiler

NFM har egne pumpebiler med masser af teknisk udstyr. En pumpebil kører direkte ud til leveringsadressen og pumper f.eks. flydende skumbeton ud til udlægning af gulvet via en slange.

Byggeprojekt ikon - NFM giver gerne tilbud på gulventrepriser ifm. med byggeprojekter

Byggeprojekter

NFM er specialist I udlægning af undergulve ifm. byggeprojekter. Vi har mange års erfaring med at hjælpe opbygning af undergulve i selv meget store byggeentrepriser. Så byg dine gulve med NFM.

Viking ikon - NFM er et dansk-svensk firma som har kontorer i Danmark og Sverige.

Dansk/svensk firma

NFM har egne fabrik i Oxie tæt på Malmø i Sverige og har et kontor i Glostrup i Danmark. NFM har i over 10 år serviceret både danske og svenske kunder, primært i Øresundsregionen.